dilluns, 1 d’octubre del 2007

La roba que no et poses...


Ja fa dies que ha acabat oficialment l'estiu, i es nota... Comença a fer fresqueta i estic mooooooooolt contenta! Ara toca esperar les castanyeres de la plaça de Sants, a que facin la seva aparició. Olor de castanyes, boniatos i benzina...

Toca fer canvi d'armari i començar a treure robeta d'abric. I a guardar la d'estiu.

A tots els que hagueu de fer algo semblant, i penseu fer-ho durant aquesta setmana, que sapigueu que podeu estalviar-vos molta feina, si en comptes de tornar a desar tota la roba que no us heu posat ni una sola vegada durant aquests messos, la porteu al casal de joves i la doneu per decorar la plaça Sol de Baix durant la festa major d'aquest any.

Oi que pot ser molt maco reconèixer les robetes penjades de costat a costat de la plaça? S'accepta qualsevol roba, però millor que no sigui gaire pesada.

Cr Dolors Masferrer 33-35. Gràciesssssssssss.

L'últim dia de festa major, es farà un intercanvi de roba. Aquell dia també podeu portar les vostres peçes i canviar-les per la roba d'algú altre que també n'hagi portat. I si sou d'alguna entitat, penseu a dur alguna samarreta al casal perquè la pengin, és una manera molt divertida de fer "publicitat".