dimarts, 9 d’octubre del 2007

Festa Major de Les Corts

Ja han començat les festes de les Corts, i ho van fer amb un súper-correfoc de les colles del barri que va sortir de conya. I és que quan ens posem d'acord som la canya!!! (i quan no també). Ja es sap que "en todas partes cuecen habas", però el que importa de veritat és poder arribar al consens, i ja que hem de menjar fabes, com a mínim que siguin amb xoriço!
No sé ben bé com acabarà la meva creuada per la justícia diabòlica, però com diu un bon nou amic: hem de ser constructius (tot i que a vegades la mala llet ens fa ser tot el contrari, jo ho intento).
Felicitats a tots! Als dimoniets d'Itaca, als diables de les Corts i als seus Tabalers, als súper Grallers, a la Repúbli-k de l'Avern, als Bocs... I a tots aquells que disfruteu de la festa del foc i feu que amb la vostra participació, els nostres "espectacles" tinguin molt més sentit.
Salut i Foc!!!!!!!!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

nunca deja de soprenderme la capacidad que tienes para conseguir hacer tantas y tantas cosas, y ademas bien, eres un poco como el aguila de la foto que está contigo, un espiritu libre, en el sentido literal de la palabra, en fin, hablo por mi y también por aquel, que te llamaba coco,con el que te veo muy identificada en muchos aspectos, ya sabes.Un orgullo enorme es lo que siento.
tu madre.